Demokrasi Girişimi Yukarı Hereke'de incelemelerde bulundu

Geçtiğimiz yıl 18 Aralık'ta yapılan toplantının ardından 3 Ocak günü kuruluşunu kamuoyuna deklare eden Kocaeli Demokrasi Girişimi hemen işe koyuldu. 

04 Ocak 2017 15:06
Paylaş

Farklı siyasi görüşlere sahip kişilerin bir araya gelerek oluşturduğu geniş bir birlik hareketi olan Kocaeli Demokrasi Girişimi, Yukarı Hereke'de incelemelerde bulundu. Vatandaşların bu kış günlerinde yaşadıkları mağduriyeti yerinde izleyen girişim üyeleri, vatandaşlardan olumlu tepkiler aldı. 

'YETKİLİLER VATANDAŞIN SESİNE KULAK VERMELİ'

Elektrik ve suyun günler sonra belirli bölgelere verildiği Yukarı Hereke'de, kardan kapanan yollar ise önceki gün açılmış. Büyük mağduriyet yaşayan Yukarı Hereke halkını dinleyen Kocaeli Demokrasi Girişimi üyeleri, yetkilileri mağduriyetlerin giderilmesi için harekete geçmeye çağırdı. 

Kocaeli Demokrasi Girişimi üyeleri tarafından yapılan incelemenin ardından ise önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklamalarda bulunacak. 1 haftayı aşkın süredir devam eden vatandaşların mağduriyetini yerinde inceleyen Kocaeli Demokrasi Girişimi üyeleri, "Elektriğin, suyun olmadığı bölgede, yollar ise dün açılmış. Elektrik ve su belirli bölgelere ulaştırılıyor. Yetkilileri vatandaşın sesine kulak vermeye, en temel yaşam hakkını her yurttaşa ulaştırmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. (Kocaeli/EVRENSEL)
 

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Adana’da laiklik çağrısı yapanların tutuklanmasına tepki

SONRAKİ HABER

Laiklik çağrısı yapanlara Ankara'dan destek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...