04 Haziran 2012 11:10

Esra Arsan Bilgi'de kalıyor

Geçen hafta görevine son verileceği açıklanan Esra Arsan'ın Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde görevine devam etmesi teklif edildi. Arsan'ın görevine son verileceğinin açıklanması gazetecilerin, gazeteci örgütlerinin ve öğrencilerinin tepkisini çekmişti.Habervesaire'den Güv

Esra Arsan Bilgi'de kalıyor
Paylaş


Habervesaire'den Güventürk Görgülü'nün haberine göre İletişim Fakültesi yönetimi tarafından işten çıkarılması gündeme getirilen İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletkişim Sistemleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Esra Arsan, üniversitedeki görevine Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde devam edecek.

Bu sabah Rektör Remzi Sanver'in devreye girmesiyle Arsan'a üniversitedeki görevine bundan böyle Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nde değil, Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde kadrolu öğretim üyesi olarak devam etmesi teklif edildi. Alınan bilgiye göre Arsan bu teklifi kabul etti, ancak bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Esra Arsan, gelişmeyi e-posta yoluyla "şimdilik benim bölümle ilgili sorunum çözülmüş görünüyor" sözleriyle doğruladı.

Arsan aynı mesajda İletişim Fakültesi yönetiminin tutumuyla ilgili rahatsızlığının ise devam ettiğini açıkladı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Mısır’da Mübarek gerilimi sürüyor

SONRAKİ HABER

Göz göre göre cinayet

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...