03 Ocak 2017 11:26

İnternette 'Reina gibi tarayacağım' yazdı, gözaltına alındı

Antep'te bir kafede internet programı periscope üzerinden yayın yaparak, Reina gibi kafeyi tarayacağını söyleyen İlker G gözaltına alındı.

Paylaş

Antep'te bir kafede internet programı periscope üzerinden yayın yaparak, Reina gibi Antep’te bir kafeyi tarayacağını söyleyen İlker G., polis tarafından gözaltına alındı. 

Olay, gece geç saatlerde İbrahimli Mahallesi'nde bulunan bir otelin alt katındaki kafede meydana geldi. İddiaya göre, İlker G. sosyal medya sitesi periscope üzerinden canlı yayın yaptı ve "Reina gibi Gaziantep’te bir mekanı tarayacağım" paylaşımında bulundu. Yayını fark eden bazı kişilerin durumu polise ihbar etmesi üzerine çalışma başlatan ekipler, kısa süre sonra İlker G.'nin bulunduğu adresi saptadı. Harekete geçen sivil polis ekipleri gittikleri kafede İlker G.'yi gözaltına aldı. Bu sırada kafede bulunanlar gözaltına alınma nedenini öğrenince İlker G.'ye hakaret edip tekme ve tokatla saldırdı. 

Polis, üzerinde herhangi bir suç unsuru bulunmayan İlker G.'yi  Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Yapılan araştırmada terör bağlantısına da rastlanmayan İlker G.'nin sorgusu sürüyor. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

‘Tacizin nedeni Batılı gibi giyinmeleri’ diyen Bakana tepki

SONRAKİ HABER

Dolar 3.6033 lira ile yeni tarihi rekorda, Hazine faizi artı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...