03 Ocak 2017 09:26

İhtiyaç sahibi öğrenciler için atkı ve bere ördüler

Belediye Konservatuarı'nda eğitim gören çocuklarını beklerken zamanlarını değerlendirmek isteyen 20 kadın, atkı ve bere örerek öğrencilere dağıttı.

Paylaş

Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuarı'na sabahları çocuklarını getiren 20 kadın veli, boş geçen vakitlerini değerlendirmek ve soğuk havada üşüyen çocuklara destek olmak için 'Konservatuar anneleri örüyor minik yürekler üşümüyor' adıyla kampanya başlattı.

Kadınlar, ördükleri atkı ve bereleri paketleyip hazırladıktan sonra Nurettin Ekmekçioğlu ve Murat Hüdavendigar İlkokulu öğrencilere götürdü. Paketlerin içerisine, "Şal ve şapkayı örerken sana çok yakışacağını düşündüm. İyi günlerde kullan. Gülşen teyzen" gibi notlar yazıldı.

  • Kendi imkanlarıyla aldıkları yün ipleri okulda çocuklarını beklerken ören kadınlar kısa sürede 85 takım atkı ve bere hazırladı.

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Şefi Salih Demirci, kadınların büyük bi duyarlılık göstererek ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdiklerini ifade ederek, "20 annemiz çocuklarının dersleri olduğu bir ay boyunca hiç durmadan, sıkılmadan, yorulmadan ihtiyaç sahibi çocuklarımız üşümesin diye uğraş verdi. Ortaya inanılmaz güzel işler çıkardılar. Bir ayın sonunda atkı bere takımlarımızı da minik öğrencilerimize ulaştırdık. Bir çocuğun bile yüzünü güldürmenin öneminin büyük olduğu şu günlerde annelerimiz onlarca çocuğun yüzünü güldürdüler. 'Konservatuar anneleri örüyor minik yürekler üşümüyor' adlı kampanya ile minik yürekleri ısıtan tüm annelerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi. (DHA)

  • Kadınlar, atkı ve bereleri paketleyip Nurettin Ekmekçioğlu ve Murat Hüdavendigar öğrencilerine hediye etti.
ÖNCEKİ HABER

Reina katliamında gözaltına alınanların sayısı 14'e çıktı

SONRAKİ HABER

Bilgen: İstifa için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...