02 Ocak 2017 19:54

‘Gözleri açık gitmedi değil mi?’

Reina katliamında yaşamını yitirenler gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Paylaş

Reina’da garson olarak çalışan ve katliamda yaşamını yitiren Kenan Kutluk, memleketi Sivas’ın Zara ilçesinde defnedildi. Evli ve 2 çocuk babası Kenan Kutluk’un cenazesi dün Zara’ya bağlı Aşağımescit köyüne getirildi. Törende baba Nurettin ile anne Makbule Kutluk tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Eşi Duygu Kutluk da tabuta sarılarak, “Benim yavrularım babasız kaldı. Kenan ben seni babanın evine böyle mi getirecektim. Gözleri açık gitmedi değil mi” diye feryat etti. Kutluk’un cenazesi köy mezarlığında Kürtçe ve Türkçe ağıtlarla toprağa verildi.

Saldırıda hayatını kaybedenlerden 32 yaşındaki Mustafa Sezgin Seymen’in cenazesi de memleketi Trabzon’a getirildi. Mustafa Sezgin Seymen’in tabutunun başından ayrılmayan 3 aylık nişanlısı Sezen Arseven de sürekli gözyaşı döktü.

Saldırıda hayatını kaybeden 31 yaşındaki Mustafa Kaya da, memleketi Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde toprağa verildi. İstanbul’da özel gümrük firmasında çalışan Mustafa Kaya’nın, cenazesi ilçe merkezinde bulunan Kurbantepe Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ÜLKESİNDEKİ SAVAŞTAN KAÇMIŞTI

Ülkesindeki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Turist Rehberi Suriyeli 25 yaşındaki Mohamad Elhout da Reina’da hayatını kaybetti. Elhout, Antalya’da rehberlik yaparak geçimini sağlıyordu. Bir hafta önce Ortadoğulu turistlerle birlikte İstanbul’a giden Mohamad Elhout, geçen 25 Aralık günü İstanbul Ortaköy’deki Rodison Blue Otel’den yer bildirimi yapmıştı.

ALMANYA’DAN TATİLE GELMİŞTİ

Reina’da yaşamını yitirenler arasından bulunan 28 yaşındaki Mesut Gürbüz’ün, Almanya’dan tatil için Türkiye’ye geldiği ortaya çıktı. Turizmcilik yapan Gürbüz’ün yılbaşı gecesinde eğlenmek amacıyla arkadaşları ile birlikte Reina’ya gittiği öğrenildi. Mesut Gürbüz’ün, bugün Gemerek’e bağlı Eğerci köyünde toprağa verileceği kaydedildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Cübbeli’nin satranç açıklaması için hukuki süreç başladı

SONRAKİ HABER

Önce sınır dışı edildi; sonra linç girişimine uğradı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...