04 Haziran 2012 10:38

İnsansız hava aracı 18 can aldı

PAKİSTANLI yetkililer, Afganistan sınırına bir ABD insansız hava aracıyla düzenlenensaldırı sonucu 16 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.Dün sabah erken saatlerde, Doğu Veziristan’ın başkenti Miranşah’ın 25 kilometre doğusundaki Mir Ali bölgesindeki bir araç ve ve eve yapılan saldırıda 16 kişi hayatını yitirirken, en az 4 kişi

İnsansız hava aracı 18 can aldı
Paylaş

PAKİSTANLI yetkililer, Afganistan sınırına bir ABD insansız hava aracıyla düzenlenensaldırı sonucu 16 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Dün sabah erken saatlerde, Doğu Veziristan’ın başkenti Miranşah’ın 25 kilometre doğusundaki Mir Ali bölgesindeki bir araç ve ve eve yapılan saldırıda 16 kişi hayatını yitirirken, en az 4 kişi yaralandı. Bu saldırı, üç gün içerisinde yapılan üçüncü saldırı olma özelliği taşıyor. Yapılan saldırılarda toplam 30 kişi hayatını kaybetti. Pakistan’ın kuzeybatı bölgesinde sene başından itibaren gerçekleştirilen 20 insansız hava aracı saldırılarısında 150 insan hayatını kaybetti. Mayıs ayında yalnızca Yemen ve Pakistan’daki pilotsuz uçak saldırılarında 212 kişi hayatını kaybetti. Hava saldırıları George W. Bush döneminde başlasa da, Obama döneminde artırıldı. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

MÜ ve İÜ’de öğrencilere satırlı saldırı

SONRAKİ HABER

Birleşik Krallık, 417. kaybını verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...