04 Haziran 2012 09:48

Açık, kesin ve net tavır!

Sayın Bakanımızın geçenlerde e-konferans yoluyla yaptığı konuşmanın basına yansıması aşağıdaki şekilde olmuştur.Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer Dinçer geçici görevlendirmeler konusunda net ve kesin konuştu. E-konferans yoluyla eğitim yöneticilerine seslenen Dinçer: “Eğitim Sisteminde en önemli şey adalettir. Adalet

Açık, kesin ve net tavır!
Paylaş
Bankacı eşi mağdur öğretmenler

Sayın Bakanımızın geçenlerde e-konferans yoluyla yaptığı konuşmanın basına yansıması aşağıdaki şekilde olmuştur.
Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer Dinçer geçici görevlendirmeler konusunda net ve kesin konuştu. E-konferans yoluyla eğitim yöneticilerine seslenen Dinçer: “Eğitim Sisteminde en önemli şey adalettir. Adalet istiyorsanız bana destek verin. Geçici görevlendirmeler adaletsizliktir. Hak ve doğru neyse onu yapacağım.” dedi.
Şimdi sizlere defalarca mail atan bir grubun üyesi olarak soruyorum: 14 Aralık 2011 tarihinde yapılan eş durumu atamalarında hariç tutulan BANKACI EŞİ ÖĞRETMENLER’i mağdur eden Sayın Bakanın adaleti o zaman neredeydi. Hukuku bilmemekle suçladığı bizlerin arasında dava açanlardan 2 kişinin idare mahkemelerinde esas kararla kazandığını biliyor muydunuz?
Üç kişinin Yürütmeyi Durdurma kararıyla eşinin bulunduğu ile atamasının yapıldığını biliyor muydunuz? Şimdi size soruyorum 6-7 ay öncesinde sadece 300 kişiler deyip benim sorunumun yüzde kaçını oluşturabilirler ki (kendi oluşturduğu bir sorundur, daha önceden kendi bile bankacı eşi bakkal eşi ayırım yapmamıştır atama hakkı vermiştir) deyip, hukuku alenen çiğneyen Sayın Milli Eğitim Bakanına ne oldu da hukuk (adalet) her şeyin öncesidir demeye başladı.
Bir Dipnot: Yaklaşık 1 ay öncede 19 Mayıs törenlerinin dava kararına “Hukuki garabet” demiştir. Size ve sizin aracılığınızla kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.
 

ÖNCEKİ HABER

HDK İzmir: Katliamın hesabını verin!

SONRAKİ HABER

68 Kuşağı yeniden yargılanıyor!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa