01 Ocak 2017 19:00

İçişleri Bakanlığı, laiklik çağrısını TEM'e bildirdi!

İçişleri Bakanlığı, Okmeydanı'da laiklik propagandası yapan bir genci Terörle Mücadele ekiplerine bildirdi!

Paylaş

İçişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı, Okmeydanı'da bulunduğu belirtilen bir kahvede laiklik propagandası yapan bir genci Terörle Mücadele ekiplerine bildirdi.

Gencin kahvede yaptığı konuşmanın videosu, bir kullanıcı tarafından "Teröristler Okmeydanı'nda insanları iç savaşa davet ediyor. Durdurun bu vatan hainlerini" ibaresiyle paylaşıldı. 

İçişleri Bakanlığı'nın Twitter hesabı, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ithafen yazılan mesajı alıntılayarak "Terörle Mücadele Ekiplerine iletildi. Lütfen gördüğünüz yerde bize ihbar edin" yazdı.

İçişleri Bakanlığı'nın "Terörle Mücadele Ekiplerine" ilettiği söz konusu videoda şu ifadeler kullanılıyor: "Bundan sonra mahallelerimizde IŞİD'çilere, cihatçı çetecilere geçit vermeyeceğiz.Gericiliğin karşısında yükseltilmesi gereken bir bayrak vardır. Bu da laiklik bayrağıdır. Laiklik, özgürlük, kardeşlik, insanca yaşam mücadelesi demektir. Bizler herkesi bu mücadelenin birer neferi olmaya çağırıyoruz. Gericilerden, faşistlerden, başkanlık sevdalılarından hesap sormaya çağırıyoruz."

İçişleri Bakanlığı atılan tweetin tepki çekmesi üzerine tweeti sildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Saldırgana ait polisin elindeki en net fotoğraf

SONRAKİ HABER

Boşandığı eşinin olduğu partiyi bastı, 12 kişiyi öldürdü 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa