04 Haziran 2012 09:40

Akit mütemadiyen nefret kusuyor

Yeni Akit gazetesi nefret söylemini dilinden düşürmüyor. Gazete bu defa da kürtaj eylemine katılanlara sürmanşetten hakaret ederek "Hayvandan da aşağı yaratıklar" dedi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kürtaj ve sezeryanla ilgili yapmış olduğu açıklamaların yankıları devam ediyor. Başbakn’ın “her kü

Akit mütemadiyen nefret kusuyor
Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kürtaj ve sezeryanla ilgili yapmış olduğu açıklamaların yankıları devam ediyor. Başbakn’ın “her kürtaj bir Uluderedir” açıklamasının ardından kürtaj ile ilgili olarak hızla yasa tasarısı hazırlığı yapacağız demeçleri, pazar günü kadınlar tarafından  Kadıköy’de yapılan eylem ile protesto edildi. Kadınlar “kürtaj haktır. Uludere katliam” sloganıyla alanları doldurdu.

'HAYVANDAN DA AŞAĞI YARATIKLAR'

Bu eyleme bazı gazeteler manşetlerinde yer verirken en sert üslubu takınan gazete Yeni Akit oldu. Akit sürmanşetten verdiği habere ‘Hayvandan da aşağı yaratıklar kürtaj için devrede’ şeklinde başlık attı. Yeni Akit gazetesi kürtaja sahip çıkan kadınların yansıra Bianet’in başlattığı “Benim bedenim, benim kararım” kampanyasına karşı da ağır sözler sarf etti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Basın emekçilerinin acı günü

SONRAKİ HABER

Roboski Ölüleri’ne Adnan Yücel Şiir Ödülü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...