04 Haziran 2012 09:30

Basın emekçilerinin acı günü

KANAL D Ankara Büro çalışanları, dün arkadaşlarının ölüm haberi ile sarsıldı. Kanal D çalışanı Harun Bayhan, dün iş çıkışında geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti, muhabir Yasemin Doğan ise yaralandı.    Kanal D Ankara Büro çalışanı Harun Bayhan ile Ankara Muhabiri Yasem

Basın emekçilerinin acı günü
Paylaş

KANAL D Ankara Büro çalışanları, dün arkadaşlarının ölüm haberi ile sarsıldı. Kanal D çalışanı Harun Bayhan, dün iş çıkışında geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti, muhabir Yasemin Doğan ise yaralandı.    

Kanal D Ankara Büro çalışanı Harun Bayhan ile Ankara Muhabiri Yasemin Doğan, iş çıkışı evlerine dönerken alkollü bir sürücünün çarpması sonucu bir kaza geçirdi. Basın camiasını üzüntüye boğan kazada Bayhan hayatını kaybederken, Doğan ise tedavi altına alındı.

Dün yaşanan kaza sonrası Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ve Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) yayınladıkları açıklama ile üzüntülerini dile getirdiler. Tüm basın emekçilerine başsağlığı dilenen açıklamalarda, Yasemin Doğan’ın sağlığına kavuşması temenni edildi.Harun Bayhan’ın cenazesi ikindi namazından sonra Karşıyaka mezarlığına defnedildi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kazdağları 'altın'cı filoya karşı

SONRAKİ HABER

Akit mütemadiyen nefret kusuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...