01 Ocak 2017 11:02

Reina'dan açıklama: Sözün bittiği yerdeyiz

Reina gece kulübünün sahibi Mehmet Koçarslan, saldırıya dair açıklamasında 'Tüm önemlere rağmen maalesef bu elim olay gerçekleşti' dedi.

Paylaş

Reina gece kulübünün sahibi Mehmet Koçarslan, yeni yılın ilk saatlerinde yaşanan ve 39 kişinin hayatını kaybettiği saldırıya dair açıklama yaptı.

İlk açıklamasında “Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. Göz göre göre bu saldırı meydana geldi” diyen Koçarslan bu kez "Emniyet güçlerimiz tarafından alınan tüm bu önlemlere rağmen maalesef bu elim olay gerçekleşmiştir. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz" ifadesini kullandı.

Açıklama şöyle:

"Ortaköy'deki işletmemizde  saat 01.15 sıralarında gerçekleşen hain saldırının büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Yaşadığımız bu korkunç olay, insanlığa, milletimize, huzurumuza, birliğimize, kardeşliğimize, ekonomimize, turizmimize yani tüm ülkemize yapılmış kalleş ve hain bir terör saldırısıdır. İçimiz kan ağlıyor, kurşunlar ciğerimize saplandı… Bu hain saldırıda hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, kapıdaki görevli polis arkadaşlarımız, içeride bulunan turist kardeşlerimiz, garsonundan komisine kadar hepsi bizim evlatlarımızdır.  Hayatını kaybeden tüm kardeşlerimiz için Allah’tan rahmet, yaralananlar için acil şifalar, ailelerine ise sabır ve metanet diliyorum.
Yaklaşık iki haftadır Arnavutköy-Bebek-Ortaköy Boğaz hattında olağanüstü emniyet tedbirleri alınmış, tüm bu noktalara çadırlar kurulup 24 saat sabit uygulama yapan ekipler yerleştirilmiştir. Sahil güvenlik ekipleri ile deniz tarafında da gerekli önlemler alınmıştır. Emniyet güçlerimiz tarafından alınan tüm bu önlemlere rağmen maalesef bu elim olay gerçekleşmiştir. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz.
İnsanlığa, milletimize ve ülkemize yapılan bu terör saldırısının, birliğimizi bozamayacağına, kardeşliğimizi yok edemeyeceğine, devletimizin milletimizle el ele terörü yok edeceğine inancımız tamdır." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Elektrik sobası yangınında 3 üniversiteli hastanelik oldu

SONRAKİ HABER

Katliamın ardından kapatılan cadde trafiğe açıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...