30 Aralık 2016 18:38

Yarın İstanbul'da kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın yılbaşı tedbirleriyle alakalı olarak kapatılacak yolları açıkladı.

Paylaş

İstanbul Beyoğlu'da, yılbaşı tedbirleri kapsamında yarın saat 16.00'dan sonra trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ilçede cumartesi günü saat 16.00’dan itibaren, yılbaşı tedbirlerinin sona ermesinden bir saat sonrasına kadar bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Buna göre;

Mete Kavşağı'ndan Taksim yönüne giden araçlar Dolmabahçe istikametine, Şişhane ışıklardan (Tarlabaşı Bulvarına) Taksim istikametine giden araçlar Unkapanı istikametine yönlendirilecek.

*Toprak yol ışıklardan Taksim yönüne Gümüşsuyu Caddesine akım verilmeyerek, araçlar Dolmabahçe istikametine gönderilecek. Şişhane Metro Durağı çıkışlarından yol kapatılarak Tarlabaşı ve Taksim istikametine akım verilmeyecek.

*Ayrıca Tepebaşı ışıklardan yol kapatılarak, akım Unkapanı istikametine, Taksim AKM Kavşağı'ndan akım geri çevrilerek Dolmabahçe istikametine, Sıraselviler Caddesine giriş kapatılarak, akım Kazancı Yokuşu'na yönlendirilecek.

*Yeni Çarşı Caddesi, Meşelik Sokak girişi, Turnacıbaşı Caddesi ve Sadri Alışık Sokak, İstiklal Caddesi'ne gidiş istikametinde kapatılarak, akım İstiklal Caddesi'ne verilmeyecek.

*Refik Saydam Caddesi'nden Asmalı Mescit Caddesi'ne giriş-çıkış ve Tarlabaşı Bulvarı üzerinde Zambak Sokak, Atıf Yılmaz Caddesi (Sakızağacı Taksi Durağı) ve Balo Sokak girişleri trafiğe kapatılacak. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

100 rütbeli askere 'FETÖ' tutuklaması

SONRAKİ HABER

Rusya, BMGK'ye ateşkesin desteklenmesi tasarısını sundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa