30 Aralık 2016 11:16

GMİS Genel Sekreteri Arslan'ın beyin ölümü gerçekleşti

Beyin kanaması geçiren GMİS Genel Sekreteri Hakkı Arslan'ın beyin ölümünün gerçekleştiği duyuruldu.

Paylaş

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri 51 yaşındaki Hakkı Arslan, beyin kanaması geçirdi. Hastanede tedaviye alınan ve beyin ölümü gerçekleşen Hakkı Arslan, cinsel ve fiziksel şiddet uyguladığı belirtilen eşi tarafından geçen 1 Eylül'de tabanca ile vurularak yaralanmıştı.

3 gün önce Bartın'da rahatsızlanan GMİS Genel Sekreteri Hakkı Arslan, vücudunda uyuşma ve his kaybı şikayetiyle Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkiklerde beyin kanaması geçirdiği belirlenen Hakkı Arslan, yoğun bakımda tedaviye alındı. Hakkı Arslan'ın bugün sabah saatlerinde beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi. Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, hastanın 3 gün önce beyin kanaması şüphesiyle yoğun bakıma yatırıldığını söyleyerek, "Şu anda yoğun bakımda makineye bağlı olarak tedavisi devam ediyor" dedi. GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci de "Beyin ölümü gerçekleştiği haberini aldık" dedi.

Eşi 46 yaşındaki Hülya Arslan, geçen 1 Eylül'de 6 yıl önce evlendiği eşi Hakkı Arslan'ı, kendisine cinsel ve fiziksel şiddet uyguladığı için tabancayla 3 el ateş ederek yaralamıştı. Bacakları ve kalçasından yaralanan Hakkı Arslan, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde gördüğü tedaviden sonra taburcu edildi. Hülya Arslan, suç vasfının değişme ihtimali, kaçma şüphesi bulunmaması nedeniyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, iki taraf birbirlerinden şikayetçi olmuştu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yenikapı Tiyatrosu ve Ayışığı Sanat Merkezi mühürlendi

SONRAKİ HABER

‘Giden yılın karanlığından gelen yılın aydınlığını ışıtalım’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...