Petrol-İş MYK Üyesi Mustafa Tekik’ten 2017 mesajı

Petrol-İş MYK Üyesi Mustafa Tekik, Evrensel WebTV’ye verdiği mesajında ‘2017 Barış, mücadele ve dayanışma dolu bir yıl olsun’ dedi.

29 Aralık 2016 11:59
Paylaş

Türk-İş’e bağlı Petrol İş Sendikası Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Mustafa Mesut Tekik, Evrensel WebTV’ye verdiği yeni yıl mesajında “Barış, mücadele ve dayanışma dolu bir yıl diliyorum” dedi.

FELAKETLER YARA AÇTI

2016 yılının işçi sınıfına yönelik saldırıların doruk noktasında olduğu bir yıl olarak yaşandığını ifade eden Tekik, “Felaketler ve katliamlar, işçi sınıfının zihninde de ruhunda da derin yaralar açtı. Ülkemizde iş cinayetleri, iş katliamları olanca hızıyla sürdü” diye konuştu.

SALDIRILARA KARŞI YETERLİ MÜCADELE VERİLEMEDİ

Bu saldırılara Türkiye işçi sınıfı ve eşitlikten, özgürlükten yana tavır koyan kesimlerin yanıt veremediğini ifade eden Tekik, “Dünya işçi hareketinin, Türkiye işçi sınıfının birleşik, örgütlü, kararlı mücadelesiyle Savaş lobilerinin, silah tekellerinin dünyaya dayattığı savaşın, yıkımın önü alınır” dedi. “Ezilen halkların, Türkiye halklarının yeni yılını kutluyorum” diyen Tekik, 2017 yılının barış, mücadele ve dayanışma dolu bir yıl olmasını diledi. (İstanbul/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Firefox’tan XP kullanıcılarına müjde

SONRAKİ HABER

İstanbul'da fırtına bilançosu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...