29 Aralık 2016 07:48

Elton John, George Michael’ın cenazesinde söyleyecek

Elton John, yakın dostu George Michael’ın cenazesinde dostluklarını simgeleyen şarkılardan oluşan mini bir konser verecek.

Paylaş

Geçtiğimiz günlerde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden İngiliz müzik ikonu, yakın dostu ve iş arkadaşı Elton John tarafından uğurlanacak. Hafifmuzik.org’un haberine göre Elton John dostluklarını simgeleyen şarkılardan oluşan mini bir konser verecek.

Uzun yıllara yayılan bir dostluğun yanı sıra birçok defa ortak iş de yapan ikilinin en akılda kalan performansı, 1991 yılında Wembley Stadyumu’nda yaptıkları Don’t Let The Sun Go Down On Me düetiydi.

1974 tarihli bir Elton John şarkısı olan parçayı ilk defa 1985 yılındaki Live Aid konserinde beraber seslendiren ikili daha sonra Michael’ın 1991 tarihinde Wembley konseri sırasında yeniden söylemiş ve büyük beğeni alan performans kısa süre içine single olarak piyasaya sürülmüştü.

Annesinin de gömülü olduğu Kuzey Londra’daki bir mezarlığa defnedilecek olan George Michael’ın cenaze töreni ile ilgili ayrıntıların önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

2017 asgari ücreti belirlendi: Net 1404 TL

SONRAKİ HABER

Mersin’de şiddetli yağış sele neden oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa