28 Aralık 2016 20:32

Performans gerekçesiyle işten atılan hostes intihar etti

Antalya'da, çalıştığı havayolu şirketinden 'performans yetersizliği' gerekçesiyle işine son verilen hostes iş bulamayınca intihar etti.

Paylaş

Ülkede yaşanan kriz ve işsizlik can almaya devam ediyor. İstanbul merkezli özel bir havayolu şirketinde hostes olarak çalışan 30 yaşındaki Derya Koşça'nın bir süre önce “performans yetersizliği” gerekçe gösterilerek işine son verildi. İşten çıkarıldıktan sonra iş arayan ve iş bulamayan Koşça bugün Antalya'da oturduğu apartmanın boşluğuna kendisini asarak yaşamına son verdi. 

Muratpaşa İlçesi, Zerdalilik Mahallesi Balıkçıoğlu Caddesi'nde yaşanan olayda Koşça'nın bir süredir  iş bulamadığı ve bu yüzden borçlarını ödeyemediği için bunalıma girdiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Koşca'nın intihar etmeden önce yakınlarına 'Hakkınızı helal edin' diye cep telefonundan mesaj gönderdi. Mesajdan şüphelenen yakınları eve geldiklerinde, Koşca'nın cesedi ile karşılaştı.  Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Derya Koşça'nın yaşamını yitirdiğini belirterek cenazesine otopsi yapmak ve kesin ölüm nedenini belirlemek için Adli Tıp Kurumu morguna götürdü. (Antalya/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Roboski'de yaşamını yitirenler İzmir'de anıldı

SONRAKİ HABER

Suriyeli ailenin kaldığı dairede yangın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...