28 Aralık 2016 10:14

Gayrimenkul rehberi: Kira artış oranları

Yeniemlak tarafından hazırlanmış gayrimenkul rehberi, yatırımcıların imdadına koşuyor.

Paylaş

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere bütün şehirlerde yüksek ivmeli bir emlak piyasası ve konut projesi bolluğu göze çarpıyor. Gözalıcı rezidanslar, ihtişamlı gökdelenler ve güvenli yeşil alanlarında çocukların koşturduğu siteler özellikle değişen konut anlayışının etkisiyle her kesimden insanlar için basit meskenler değil; mutluluk, güvenlik ve huzuru birleştiren yuvalar sunuyor.

Öte yandan emlak piyasası bu kadar hareketli olunca, yatırımcılar ve ilgililer için gayrimenkule dair takip edilmesi gereken pekçok şey ortaya çıkıyor. Konunun uzmanı Yeniemlak ekibi tarafından titizlikle hazırlanmış, konuyla alakalı her ayrıntıyı içinde barındıran bir gayrimenkul rehberi de burada yatırımcıların imdadına koşuyor.

Yeniemlak'ın gayrimenkul rehberinde kira artış oranlarından ekspertiz ücretine, konut kredisi hesaplamaya emlak ve gayrimenkulle ilgili her detay mutlaka yer alıyor.

1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe giren Yeni Borçlar Kanunu ile kira artış oranlarına bir standart getirildi. Güncel kira artış oranları, düzenli aralıklarla TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) tarafından kamuoyuna açıklanıyor. Kira artış oranlarıyla ilgili bilgi almak için tıklayın.

Yeniemlak; gündemi fazlasıyla hareketli emlak piyasasındaki bütün gelişmeleri, ülke çapında gerçekleştirilmekte olan ve gerçekleştirileceği açıklanan tüm konut projelerini ve emlakla alakalı akla gelebilecek her şeyi; hem yatırımcılar ve hem de yeni bir hayata yelken açmak isteyenler için biraraya getiren, konuyla alakalı son derece faydalı bir internet platformu. Yeniemlak'ı takipte kalarak ülke çapında bütün konut projelerini tüm ayrıntılarıyla görüntüleyip inceleyebilir, birbirleriyle karşılaştırarak en iyi yatırım planını siz çıkarabilir ve yeni konut projelerinden de ilk siz haberdar olabilirsiniz. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Aysel Tuğluk ve 9 kişi adliyeye sevk edildi

SONRAKİ HABER

HDP'li Toğrul, IŞİD'in Antep'te öldürdüğü gazetecileri sordu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...