27 Aralık 2016 03:26

Trump: BM, insanların iyi vakit geçirdiği bir kulüp

ABD Başkanı seçilen Donald Trump, BM'nin şu an sadece insanların bir araya gelerek konuşup iyi vakit geçirdiği bir kulüpten ibaret olduğunu söyledi.

Paylaş

ABD Başkanı seçilen Donald Trump, BM'nin büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen şu an sadece insanların bir araya gelerek konuşup iyi vakit geçirdiği bir kulüpten ibaret olduğunu kaydetti. 

Sputnik’in haberine göre, Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada BM'yi eleştirdi. "BM, büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen şu an sadece insanların bir araya gelerek konuşup iyi vakit geçirdiği bir kulüp, çok üzücü" mesajını paylaşan Trump'ın bu açıklamasını, BM Güvenlik Konseyi'nde İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarındaki yasadışı yerleşim birimlerine son vermesini talep eden kararın kabul edilmesinin ardından yapması dikkati çekti. Trump, daha önce de BMGK'daki İsrail kararının veto edilmesi çağrısında bulunmuş, ABD'nin çekimser kalmasıyla kararın kabul edilmesinin ardından yaptığı açıklamada ise "BM'ye gelince, 20 Ocak'tan sonra işler farklı olacak" ifadesini kullanmıştı. (DIŞ HABERLER)
 

ÖNCEKİ HABER

İŞKUR’dan patronlara maaş desteği

SONRAKİ HABER

Reşadiye'de kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...