26 Aralık 2016 22:23

Sevgilisini öldürüp intihar etti

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde 25 yaşındaki Tolga Tunç sevgilisi olduğu iddia edilen Sinem Kır'ı pompalı tüfekle öldürüp intihar etti.

Paylaş

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde 25 yaşındaki Tolga Tunç, sevgilisi olduğu iddia edilen 25 yaşındaki Sinem Kır'ı çalıştığı akaryakıt istasyonunda pompalı tüfekle başından vurup öldürdükten sonra aynı tüfeği çenesine dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi.

Olay, Babaeski İlçesi'nin İstanbul Caddesi üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi.Bir kurumda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Tolga Tunç, iddiaya göre telefonla tartıştığı Sinem Kır'ın Babaeski'de muhasebeci olarak çalıştığı akaryakıt istasyonuna geldi. İstasyonun ikinci katına çıkan Tolga Tunç, burada Sinem Kır ile bir süre tartıştıktan sonra yanında getirdiği pompalı tüfekle başına ateş açtı. Kır, kanlar içinde yere yığılırken, Tunç tüfeği çenesinin alt kısmına dayayıp ateşledi.

İstasyon çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Tunç ve Kır'ın olay yerinde yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaparken, istasyona gelen genç kızın yakınları acı haberle gözyaşına boğuldu. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

'HEDİYE GETİRDİM' DEMİŞ

Sinem Kır'ı çalıştığı akaryakıt istasyonunda pompalı tüfekli öldürüp, aynı silahla intihar eden Tolga Tunç'un, istasyona elinde bir kutu ile girerken görevlilere, "Sevgilime hediye getirdim" dediği öğrenildi. Bunun üzerine diğer çalışanlar dışarı çıktı, ikiliyi yalnız bıraktı. Daha sonra Tunç, tartıştığı Kır'ı yanında getirdiği hediye paketinden çıkardığı pompalı tüfekle öldürüp, aynı silahla intihar etti.

Savcı ve polis olay yeri incelemesinin ardından Tunç ile Kır'ın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Babaeski Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayda kullanılan pompalı tüfeği de aynı kutu içine koyarak emniyete götürdü. Kır'ın akaryakıt istasyonunda yaklaşık 20 gün önce çalışmaya başladığı belirtildi. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

'Rakka ve Musul’un IŞİD’den alınması 2 yıl alabilir' 

SONRAKİ HABER

Elmas madenlerinde ağır çocuk hakları ihlalleri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa