26 Aralık 2016 16:37

Nimet Abla önünde 60 milyon hayali

Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı özel çekilişi için Nimet Abla gişesinden bilet almak isteyen çok sayıda kişi uzun kuyruklar oluşturuyor.

Paylaş

Yeni yılla birlikte zengin olma hayali kuran yurttaşlar, yılbaşı piyango özel çekilişinde 60 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanmak için bayilere adeta akın ediyor. Yeni yıl yaklaşırken, umudunu milli piyangonun büyük ikramiyesine bağlayanlar, Eminönü’ndeki Nimet Abla gişesinden bilet alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Buradan aldıkları biletlere ikramiye vurma şansının yüksek olduğunu düşünen yurttaşlar, soğuk havada bayi önünde sonu görünmeyen bir kuyruk oluşturdu.

Büyük ikramiyenin 60 milyon lira olduğu Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet ise 15 lira. Bayi yetkilileri, en çok çeyrek biletin satıldığı bilgisini verirken, seyyar satıcılar da ellerinde kalan biletleri satmak için bayinin bulunduğu noktaya gitti.

Trabzon’dan İstanbul’a gezmeye gelip kendini bilet kuyruğunda bulan Arda Volkan Özel, yeni yıldan beklentisini ‘Mutluluk, savaşların bitmesi, ülkemizde daha mutlu yaşayabilmek…” olarak açıkladı. “Tabi bir çuval paramız olsa fena olmaz. Bilet bana çıkarsa herkesin planı gibi benim de planlarım var.” diyen Özel, “Ev, araba alır bir iş kurarım.” ifadelerini kullandı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Çalışma Bakanı: Taşeron işçiler bir süre daha sabredecek

SONRAKİ HABER

Düşen Rus uçağından 13 ceset çıkarıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...