23 Aralık 2016 08:17

Youtube’dan sahneye…

Youtbe'daki parçalarıyla adından söz ettiren Ece Mumay ilk konserini verecek.

Paylaş

Youtube’da milyonlarca kişi tarafından beğeniyle dinlenen Ece Mumay, ilk konserini 27 Aralık Salı gecesi Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde verecek. Ece Mumay’ın Youtube’da elde ettiği başarı televizyon ve müzik piyasasının ilgisini çekti. İlk olarak 2 yıl önce TRT ekranlarında boy gösterdi. Çeşitli müzik kanalları Ece’nin coverlarını dönmeye başladı.  Kısa sürede kanalı 20 milyonu aşkın görüntülemeye ve 130 bin aboneye ulaştı. Kısa sürede müzik alanında Youtube’un Türkiye’de en çok tıklanan üç isminden biri oldu. Instagram ve Twitter hesaplarıyla sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ece Mumay, Pasaj Müzik’le anlaşarak çoğunluğu kendi bestelerinden oluşacak albümünü şubat ayında da albümü piyasaya çıkartması bekleniyor.

Müziğe 8 yaşında gitar çalarak başlayan Ece Mumay, İTÜ Konservatuarı lise bölümünde 3 yıl okuduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı lise mezun oldu.  Bu yıl İÜ Devlet Konservatuarı Gitar Bölümü sınavlarını kazanarak üniversiteye başladı.

Profesyonel müzik yaşamına atılmayla birlikte eğitiminin aksamayacağını ve önceliği gher zaman derslerine vereceğini söyleyen Ece Mumay, “yaptığım işe ve beni dinleyerek destekleyenlere her zaman saygı duydum. Müziğe başladığım 8 yaşından beri sürekli üzerine bir şeyler koyarak ilerlemeye çalıştım. Gelen tepkilerinden den doğru yolda olduğumu anladım” diyor.

Çalışmalarında ailesinin büyük destek verdiğini anlatan Ece Mumay şunları söyledi:

“Şimdi müzik yaşantımda yeni bir yola giriyorum. Profesyonel müzik yaşamım başlıyor. Sizlerin desteklediği keyifli gidişatı bozmadan yeni, büyük bir adım atıyorum. Kendi bestelerimle karşınızda olacağım. Artık bana ilgi gösterenlerin desteğine daha çok ihtiyacım var. Yaklaşık 4 aydır stüdyodayım. Gece gündüz çalışıyoruz. Konservatuvar derslerimi ihmal etmeden tabi.” (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kayseri’de kadın cinayeti

SONRAKİ HABER

Tarihi Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...