22 Aralık 2016 18:04

CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı'na kayyum atandı

CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı'na gerçekleşecek kongreye kadar CHP Ankara İl Sekreteri Doğan kayyum olarak atandı.

Paylaş

Aralık 2015'te CHP Gölbaşı İlçe Kongresi'nde gerçekleşen seçimlerde başkanlığa Yazar Gazeteci Nuriye Atabey seçilmişti. Ancak 3 çarşaf listeden gelen yönetim kurulu nedeniyle yönetimini oluşturamamıştı. Son yönetim kurulu toplantısında 3 yönetim kurulu üyesinin de istifası üzerine CHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı yönetimi düştü.

Bu gelişmelerin ardından Gölbaşı İlçe Teşkilatına kayyum atandı. CHP Ankara İl Sekreteri Erdoğan Doğan ve beş kişilik bir heyet, Gölbaşı İlçe Teşkilatına gelerek görevi teslim aldı.

CHP Ankara İl Sekreteri Erdoğan Doğan'ın fotoğrafı, CHP Ankara İl Başkanlığı'nın www.chpankara.org.tr sitesinin ilçe başkanlarının yer aldığı bölümüne eklendi. Erdoğan Doğan, kongreye kadar CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığını sürdürecek. Başkanlığı Doğan'a teslim eden Nuriye Atabey, partililere gönderdiği mesajında, başkanlık görevini bugüne kadar şerefle yürüttüğünü ifade ederek, "Bugün itibariyle ilçe başkanlığı görevimi geçici yönetime devretmiş bulunmaktayım. Şahsıma ve yönetimime vermiş olduğunuz destekten ötürü hepinize müteşekkirim. Yeni temiz sayfalarda birlikte olacağız" dedi. (DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

Antep'te, taşımalı ve özel okullara kar tatili

SONRAKİ HABER

2. Amed Film Festivali 'Sınırsız Sinema' sloganıyla başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...