22 Aralık 2016 11:09

Ağrı Belediye Eş Başkanı Kubilay, İzmir’de gözaltına alındı

İzmir’de çok sayıda HDP’li gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında İzmir’de bulunan Ağrı Belediye Eş Başkanı Mukaddes Kubilay da var.

Paylaş

İzmir'de HDP'lilere yönelik sabah erken saatlerde düzenlenen operasyonda aralarında DBP'li Ağrı Belediye Eşbaşkanı Mukaddes Kubilay'ın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İzmir’de kızının evinde misafir olan Ağrı Belediye Eş Başkanı Mukaddes Kubilay gözaltına alındı. Eş zamanlı olarak Kubilay’ın Ağrı’daki evinde de arama yapıldı. Kubilay daha önce HDP İzmir İl Eş Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

İZMİR'DE ÇOK SAYIDA HDP’Lİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında İzmir'de sabah erken saatlerde çok sayıda adrese TEM ve özel harekat polislerince eş zamanlı operasyon düzenlendi. Polis operasyon kapsamında baskın düzenlediği adreslerde arama yaptı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı.

HDP'li il, ilçe yöneticileri ve üyelerine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınanların bazılarının isimleri şöyle; Hacay Yılmaz, Hüseyin Alpar, Filiz Aydın, Elmas Çınar, Sevim Filiz, Tevfik Boğakaptan, Yusuf Çalış. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kadın Yazarlar Derneği: Söz kelepçelenemez 

SONRAKİ HABER

Kamu emekçilerinin Ankara yürüyüşü başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...