Vakıf yurdunda dayak skandalı

Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfı'nın Mehmet Taşpınar Ortaöğretim Öğrenci Yurdunda bir öğrenci yurt müdürü tarafından darbedildi.

22 Aralık 2016 01:30
Paylaş

Eylem NAZLIER
İstanbul

Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfına bağlı Özel Mehmet Taşpınar Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdunda kalan bir öğrenci yurt müdürü tarafından feci şekilde darbedildi. Bu anlar bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Gazetemize ulaşan görüntülerde öğrenciye ilk başta tokat atan müdür, daha sonra öğrencinin başını masaya vuruyor ve yere düşen öğrenciye defalarca tekme atıyor. 

Geçtiğimiz cuma günü yaşanan olayda, edindiğimiz bilgiye göre, Özel Mehmet Taşpınar Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdunda kalan bir öğrenci etüt salonunda telefonla oynadığı için önce telefonu elinden alındı. Yurt müdüründen telefonu isteyen öğrenci, Müdür Muhammet Torunoğlu tarafından feci şekilde darbedildi. 

YURT MÜDÜRÜ İLE ÖĞRENCİ ‘HELALLEŞMİŞ’!

Görüntüler üzerine aradığımız Özel Mehmet Taşpınar Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu müdürüne bir türlü ulaşamadık. Bunun üzerine yurdun bağlı olduğu Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfını aradık. Vakıf Müdürü Mehmet Arif, ilk aradığımızda böyle bir olayın yaşanmadığını iddia etti. Elimizde görüntüler olduğunu belirttiğimizde ise bir araştırma yapacağını, konuyla ilgili bilgisi olmadığını ifade etti. İkinci kez aradığımızda yaşanan olayı kabul eden Vakıf Müdürü, “Siz bana konuyu ilettikten sonra ben kendi çapımda araştırma yaptım. Yurt Müdürü çocuğun telefonunu alıyor, çocuğun telefonunu istemesi üzerine yaşanmış bir olay. Yurtta belli kurallar var. Oradaki Yurt Müdürünün bu şekilde davranması kesinlikle kabul edilir bir davranış değil. Olmaması gereken bir olay olmuş, yaşanmış. Çocuğa karşı yapılmış bir durum söz konusu. Yapılmaması, bir idarecinin yapmaması gereken bir durum. Uzlaşmaya varılmış halledilmiş bir mesele. Yurt Müdürü ile öğrencimiz ‘helalleşmişler’. Olayın takibi yapılacak ve idareciye gerekli cezalar verilecektir” şeklinde konuştu.

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Alluş: Moskova Deklarasyonu insanlığa karşı suç

SONRAKİ HABER

Meteoroloji'den 4 ilde fırtına uyarısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...