21 Aralık 2016 14:55

Yaşlı çift sobadan zehirlenerek hayatını kaybetti

Erzurum'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen yaşlı çift hayatını kaybetti. Kızları ise hastaneye kaldırıldı.

Paylaş

Erzurum'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 85 yaşındaki Türkan ve 90 yaşındaki Ali Rıza Kul çifti hayatlarını kaybederken, kızları ise hastaneye kaldırıldı.

Merkez Yakutiye İlçesi'nde kızları Şükran Kul ile birlikte bir gecekonduda yaşayan 4 çocuklu Türkan-Ali Rıza çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Telefonla ulaşamamaları üzerine evlerine giden yakınları kapıyı kırarak içeri girdi. Anne, baba ve kızlarının yataklarında hareketsiz yattığını görünce 112 Acil Servisi'ne haber verildi. Olay yerine sağlık ekipleri anne ile babanın öldüğünü belirlerken hayatta olan Şükran Kul ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şükran Kul'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İlk belirlemelere göre sobbadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen yaşlı çiftin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÖNCEKİ HABER

Barış akademisyenleri memurluktan çıkarılmak isteniyor

SONRAKİ HABER

Hayvanları için zorluklara katlanıyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...