20 Aralık 2016 13:15

Kayseri'de yaralanan 25 askerin tedavisi devam ediyor

Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerin bindiği halk otobüsüne yönelik bombalı saldırıda yaralanan 25 askerin tedavisi sürüyor.

Paylaş

Kayseri’de gerçekleşen bombalı saldırıda yaralanan 18 asker Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi hastanelerinde, 7 asker ise Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında. Öte yandan güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu, bombacının, saldırıdan önceki gece patlamanın meydana geldiği Talas ilçesi Komando Caddesi’ne yakın boş bir arazide sabahladığı, daha sonra otobüsleri takip ettiği bildirildi. Ayrıca bombacının üzerinden ‘Mehmet Oluk’ adına sahte nüfus cüzdanı ve yine bir başka isme düzenlenmiş sürücü belgesi çıktığı da belirtildi.

Öte yandan Kayseri Valiliği de, saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, saldırıyla ilgili 15 kişinin gözaltında olduğunu açıkladı. Kentte yaşanan provokatif saldırılara da değinilen açıklamada, “Vatandaşlarımızın teröre karşı gösterdikleri tepkilerde sağduyulu davranmaları, şiddete başvurmamaları, topluluğu şiddet eylemlerine yönelten provokatörlere uymamaları, olumsuz ve saldırgan tavır, tutum ve davranışlarda bulunan şahısları en yakın Polis veya Jandarma Merkezlerine bildirmeleri, 155 polis ya da 156 jandarma ihbar hattını arayarak ihbarda bulunmaları, çalışmalarımıza katkı sağlayacaktır” denildi. (Kayseri/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Sarısülük’ün kardeşi: Sanıklar hükümeti arkasına alıyor

SONRAKİ HABER

Kayseri'deki bombalı saldırıyı TAK üstlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...