20 Aralık 2016 09:35

Galatasaray Samed Yeşil’i deneyecek

Bayer Levurkusen’den Liverpool’a transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle gözden düşen Samed Yeşil, sarı-kırmızılılarla antremana çıkacak.

Paylaş

Daha önce ismi Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılan Samed Yeşil, Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul’a geldi. Genç yaşta Bayer Levurkusen’den Liverpool’a transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle gözden düşen Samed Yeşil, sarı-kırmızılılarla deneme antrenmanlarına çıkacak.

Fanatik’e yer alan bilgiye göre Galatasaray, 22 oyuncunun performansından memnun kalması halinde devre arasında resmi sözleşmeye imza attıracak.

SAMED YEŞİL KİMDİR?

22 yaşında ve 1.80 boyunda olan forvet oyuncusu Samed Yeşil son olarak Liverpool ile yollarını ayırdıktan sonra boşta kaldı. Sezonun ilk yarısında hiçbir kulüpte forma giymedi.

Samed, Bayer Leverkusen altyapısı ve Almanya alt yaş gruplarında milli takım formasıyla dikkat çekmişti. Birçok kulübün ilgisini çeken genç oyuncu 2012 yılında 1.3 milyon euro karşılğında Liverpool’a transfer oldu.

İngiliz kulübünde iki kez sakatlanan Samed bir türlü istediği forma şansını bulamadı. Daha sonra sırasıyla Bayer Leverkusen ve İsviçre’nin Luzern takımlarına kiralandı. Genç oyuncunun Liverpool ile olan sözleşmesi 1 Tem 2016 tarihinde sona erdi.

Geçen sezon Luzern formasıyla İsviçre Süper Lig’inde 16 maça çıkan Samed Yeşil 16 maçta 396 dakika süre alırken sadece 1 gol atabildi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

HSYK 96 hakim ve savcıyı görevden uzaklaştırdı

SONRAKİ HABER

ABD Büyükelçiliği’nden vatandaşlarına yeni güvenlik uyarısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...