İnegöl Mobilya Sanayi Sitesi'nde yangın

Bursa'nın İnegöl ilçesi Mobilya Sanayi Sitesi'ndeki bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Büyük maddi hasar meydana geldi.

18 Aralık 2016 23:03
Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesi Mobilya Sanayi Sitesi'nde Nuri Kibaroğlu'ya ait iki katlı mobilya imalathanesinin ikinci katında yangın çıktı. 00.40'ta başlayan ve bitişikteki 7 işyerine çıkan sıçrayan yangın saat 2 sıralarında kontrol altına alındı.

YANGIN 3 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Bursa ve ilçelerinden gelen takviye ekiplerle 19 araç 60 personelin müdahale ettiği yangın 3 saati aşkın bir süre ardından söndürüldü. 3 bin metrekare alanda etkili olan yangının çıkış nedenini belirlemek için itfaiye ekipleri soruşturmaya başladı.

Yangının çıktığı imalathane sahibi Nuri Kibaroğlu, ihracat için yapılan ve bugün (Pazartesi) gönderilmesi planlanan 500 bin liralık mobilyanın kül olduğunu söyledi. Yanan diğer işyerlerinde ise zararın daha az olduğu ve malların bir kısmının kısmen kurtarıldığını belirtildi. Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İşyerinde kimsenin çalışmadığı saatte çıkan yangında alevlerin kısmen zarar verdiği 1. Çayır sokaktaki üç apartmanda oturanlar da tedbir amaçlı tahliye edildi.

Yangında can kaybı ve yaralanan olmadı. (DHA)

 

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Suudi Arabistan: İran'ın bölgeye müdahalesi durdurulmalı

SONRAKİ HABER

Kılıçdaroğlu: Demokrasi isteyen, başkanlığa hayır demeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...