18 Aralık 2016 16:18

Polis darbı sırasında kalp krizinden ölüm iddiası

Mersin Akdeniz'de Murat Eren'in polisler tarafından darbedildiği esnada kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği iddia edildi. 

Paylaş

Edinilen bilgiye göre, olay 17 Aralık gecesi Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi'nde gerçekleşti. Gündoğdu Mahallesi'ne zırhlı araçlarla giren polis, uzun namlulu silahlarla köşe başlarını tutmaya başladı. Bu sırada sokaktan geçmekte olan iki çocuk babası Murat Eren isimli yurttaş, sokakta bulunan yurttaşlara evlerine girmesi yönünde uyarı yapan polislere, "Yeter lan nedir her gün buralara giriyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine bir grup polisin zırhlı araca bindirerek darp ettiği Eren'in kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Fenalaşması üzerine polisler tarafından hastaneye kaldırılan Eren'in yaşamını yitirdiği belirtildi. Öğlen saatlerinde toprağa verilen Eren için evinin önünde kurulan taziyenin polisler tarafından ablukaya alındığı öğrenildi.

Konuya dair Mersin Valiliği ve Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. (DİHABER)
 

ÖNCEKİ HABER

RSF: Türkiye'de gazeteciler korku ikliminde yaşıyor

SONRAKİ HABER

Erdoğan:Bu yolda hep beraber bizler can vermeye hazırız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa