18 Aralık 2016 13:13

Öldürülen anne ve kızı defnedildi

Yalova’da, dün boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından öldürülen 45 yaşındaki Gülnaziye Köseoğlu ve annesi 65 yaşındaki Fatma Kale toprağa verildi. 

Paylaş

Yalova’da bir sağlık kuruluşunda hizmetli Gülnaziye Köseoğlu, kendisini sürekli döven kaynakçı eşi Nazlım Köseoğlu’ndan boşanmak için Aile Mahkemesi’ne dava açtı. Daha sonra tek çocukları olan O’yu da yanına alan Gülnaziye Köseoğlu, Gaziosmanpaşa Mahallesi Manolya Apartmanı’nda oturan annesi Fatma Köse’nin yanına yerleşti. Gülnaziye Köseoğlu, zaman zaman eve gelip kendisini döven ve tehditlerde bulunan boşanma davası açtığı eşi Nazlım Köseoğlu hakkında Aile Mahkemesi’ne şikayette bulununca, mahkeme Nazlım Köseoğlu’na eve yaklaşmama cezası verdi. Nazlım Köseoğlu dün sabaha karşı eşi ve oğlunun da kaldığı kayınvaldesi Fatma Köse’nin 2’nci kattaki dairesine, kullanılmayan otomobil lastiklerinin üzerine merdiven koyarak balkondan girdi. Köseoğlu, eşi ve kayınvalidesini önce bıçakladı, ardından yanında getirdiği ruhsatsız av tüfeği ile ateş ederek öldürdü. 

Gülnaziye Köseoğlu ve Fatma Kale için dün Yalova Gaziosmanpaşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Anne ve kızının cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından  Paşakent Mezarlığı’nda toprağa verildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Gazi Mahallesi'nde halk toplantısına polis baskını

SONRAKİ HABER

CNN Türk'ten HDP'ye özür açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...