18 Aralık 2016 09:53

Galatasaray Odebank'ta oyun kurucu arayışları

Galatasaray Odeabank'ın ULEB'den aldığı transfer yasağı cezasının bitmesiyle beraber, oyun kurucu transferi için çalışmalar başladığı belirtiliyor.

Paylaş

Galatasaray Odeabank, ABD'li oyun kurucusu Russ Smith'le yolları ayırdı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen genç oyuncu, Avrupa'da ki ilk sezonunda adaptasyon ve disiplin sorunları yaşayarak, takıma katkı vermekte sıkıntı yaşamıştı. Daha sonrasında Ergin Ataman'ın 2 hafta kadro dışı bıraktığı oyuncu affedilmişti ama takıma sisteme uyum sağlayamadığı için gönderilmesine karar verildi.

Ajansspor'dan Eyüp Yıldız'ın haberine göre, ikinci bir şok gelişme ise uzun oyuncu Deon Thompson'da yaşandı. Sezon başından beri bekleneni veremeyen ve istediği süreleri alamayan ABD'li oyuncu menajeri vasıtasıyla Galatasaray Odeabank'tan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Teknik ekibinde bu ayrılığa sıcak baktığı konuşuluyor.

OYUN KURUCU POZİSYONU İÇİN 2 ADAY VAR

Galatasaray Odeabank'ın ULEB'den aldığı transfer yasağı cezasının bitmesiyle beraber, oyun kurucu transferi için çalışmalar başladığı belirtiliyor. Konuşulan isimlerden bir tanesi açığa çıkarken. Milano'nun Litvanyalı oyun kurucusu Manta Kalnietis'in ismi Sarı-kırmızı ekiple anılmaya başlamış durumda. Gündemde olan 2. isim ise daha önce Türkiye'de forma giymiş olan ABD'li bir oyun kurucu olduğu söyleniyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Halep’ten gelenler için Türkiye'de de kamp kuruluyor

SONRAKİ HABER

Cemil Çiçek: Hâlâ bizi kurtaracak tek adamlar arıyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...