18 Aralık 2016 08:52

Kadın futbolcular sahayı kardan temizledi

TFF Kadınlar Futbol 3'üncü Ligi 8'inci grupta mücadele eden Muş Alparslan Spor Kulübü oyuncuları kar temizleme çalışması yaptı.

Paylaş

Futbolcu kadınlar, küreklerle 75 santime ulaşan karı temizleyerek, şehir stadının bir bölümünü antrenman yapılabilecek hale getirdi. Spor salonlarının dışında da antrenman yapmaları gerektiğini belirten Başkan İzzet Kandemir, "Muş'ta bir metreye yakın kar var. Karla kaplı sahada antrenman yapabilmek için bir bölümünde temizlik yapmak zorunda kaldık."dedi.

Kar temizleme çalışmasına katılan futbolculardan Hazal Çetin, stadın bir bölümünde antrenman alanı oluşturduklarını ifade ederek, "Birçok zorluk ve imkansızlığa rağmen futboldan vazgeçmeyeceğiz. Düzenli antrenman yapabilmek için küreklerle kar temizliği yaptık. Yaklaşık 3-4 saatte bize göre bir yer açabildik. Aslında iyi de bir antrenman oldu. Halkımızdan isteğimiz erkeklere olduğu gibi biz kadın futbol takımına destek versinler" dedi.

Futbolculardan Arzu Kırdar ise "Bana göre en güzel şey spor yapmak. Futbol için tüm zorluklara göğüs gerdik. Kar temizliği bizim için çok da zor değil. Amacımız Muş'u ve takımımızı üst noktalara taşımak. Kar, çamur da olsa biz takımımızı bırakmak istemiyoruz. Zor şartlarda mücadele ediyoruz" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yalova’da araba vapuru iskeleye çarptı: 8 yaralı

SONRAKİ HABER

Stoltenberg: NATO gerginlik istemiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...