17 Aralık 2016 22:01

Pep, zorlu Arsene sınavında

İngiltere Premier Lig’de Manchester City, şampiyonluk adaylarından Arsenal'le karşılaşacak.

Paylaş

İngiltere Premier Lig’de sezona iyi başlayan ancak daha sonra düşüşe geçen Manchester City,  bugün önemli bir teste daha çıkıyor. Pep Guardiola’nın öğrencileri şampiyonluk adaylarından Arsenal karşısında kazanarak güçlü takımlara karşı art arda aldıkları yenilgileri unutturmak istiyor.

City, bu sezon ligde Tottenham Hotspur’a ve Chelsea’ye evinde kaybetti. 2 hafta önce de son şampiyon Leicester City’e 4-2 mağlup oldular.

34 puanla, City’nin 1 puan önünde olan Arsene Wenger’in Arsenal’i de 2-1’lik Everton yenilgisini unutturmak için sahada olacak. Maç, saat 19.00’da başlayacak.

Premier Lig’de günün diğer maçları şöyle: 16.30 Bournemouth-Southampton. 19.00 Tottenham-Burnley.

BARCELONA DERBİSİ

İspanya La Liga bugün Barcelona derbisine sahne olacak. 15 hafta sonunda Real Madrid’in 6 puan gerisine düşen Barça, saat 22.45’te Espanyol’u ağırlıyor. Saat 18.15’te Leganes-Eibar, 20.30’da Deportivo La Coruna-Osasuna maçları oynanacak.

Almanya Bundesliga’da haftaya lider giren Bayern Münih, saat 17.30’da lig sonuncusu Darmstadt’a konuk olacak. Bayer Leverkusen ise 19.30’da Ingoldstadt’la karşılaşacak.

İtalya Serie A’da ise Pazar mesaisinde 7 maç var. Günün ilk maçında 14.30’da Sassuolo ile Inter oynayacak. 17.00’deki maçlar şöyle: Chievo-Sampdoria * Napoli-Torino * Pescara-Bologna * Udinese-Crotone. 22.45’te ise Genoa-Palermo, Lazio-Fiorentina maçları yapılacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Real Madrid, ‘Dünya Kupası’ için sahada

SONRAKİ HABER

Osmanlıspor evinde Cimbom’u ağırlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...