17 Aralık 2016 21:58

Real Madrid, ‘Dünya Kupası’ için sahada

FIFA Dünya Kulüpler Kupası’nda şampiyon bugün belirleniyor.

Paylaş

Tüm kıtalardan şampiyonları karşı karşıya getiren turnuvada UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid, ev sahibi Kashima Antlers’le Yokohama Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Maç, Türkiye saati ile (TSİ) 13.30’da başlayacak.

Turnuvanın Asyalı ilk finalisti olan Kashima Antlers’in Savunma Oyuncusu Naomichi Ueda, rakiplerine “Bir timsahın avını suya çektiği gibi” saldıracaklarını söyledi.

Son olarak 2014’te bu kupayı müzesine götüren Real Madrid ise kendinden emin. Rehavete kapılmayacaklarını söyleyen Teknik Direktör Zinedine Zidane, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ancak kupayı kazanmak için motive olduklarını belirtti.

Kashima yarı finalde Atletico Nacional’i 3-0 yenmişti. Real Madrid ise Club America’yı 2-0’la geçmişti. Kupada 3.’lük maçı da TSİ 10.00’DA Club America-Atletico Nacional arasında oynanacak.

2000’den bu yana düzenlenen kupada son 9 finalin 8’ini Avrupa takımları kazandı. 2007’den beri devam eden Avrupa hegemonyasını kıran tek takım 2012’de Corinthians olmuştu. Corinthians, Chelsea’yi tek golle mağlup etmişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İngiliz gazetecilere 82 yıl hapis istemi

SONRAKİ HABER

Pep, zorlu Arsene sınavında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...