17 Aralık 2016 20:56

Cizre'de memurlar için zorunlu eylem

Cizre Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Cizre'de bulunan öğretmen ve memurlara mesaj göndererek, zorunlu ‘teröre lanet programına’ katılmaya çağırdı.

Paylaş

Kayseri'de gerçekleştirilen bombalı sardırın ardından Eğitim- Bir Sen Şırnak İl temsilciliği bugün Cizrede "Teröre Hayır" yürüyüşü gerçeklestirileçek. Eğitim-Bir Sen çağrısını yaptığı eyleme birçok devlet kurumu personellerine gönderdiği mesajlarla  yürüyüşe katılımı zorunlu kırdı.

Cizre milli eğitim müdürü Şahan İke okul idarecilerine whatsapp'tan gönderdiği " Bir ve beraber olmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde yarın Sanat  sokağında saat 13.00'te teröre lanet okuma ve şehitleri anma programı yapılacaktır. Tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımızın katılımı zorunlu olup okul müdürlerimizin tüm personelerine gerekli duyuruları yapmaları rica ederim. Okul ve kurumlarımızdaki idarecı, öğretmen,hizmetli işkur herkese duyuru yapalım" şeklinde gönderdiği mesajda öğrenci ve velilerin de bildigilendirilmesini istedi. 

İlçe Milli eğitim Müdürü İke'nin talimatının ardından okul idarecileri öğretmenlere gönderdiği mesajda yürüyüşü katılımın zorunlu olduğunu belirtirken asil öğretmenliğe geçiş sınavına girecek öğretmenlerin 15 dakika  yürüyüşe katılım gösterdikten sonra sınavlarına girebileceği ifade edildi.

Milli Eğitim müdürlüğü dışında başta Cizre devlet hastanesi olmak üzere birçok hastane personellerine gönderdiği mesajlarla yürüyüşe katılımın zorunlu olduğunu vurgulayarak katılmalarını istedi. (Şırnak/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

HDP’den saldırılara ilişkin açıklama

SONRAKİ HABER

HDP binalarına saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...