16 Aralık 2016 13:18

Engelli öğrenciye sprey sıkan öğretmene soruşturma açıldı

Amasya Merzifon'da Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde zihinsel engelli öğrencinin üzerine sprey sıktığı iddia edilen stajyer öğretmene soruşturma açıldı

Paylaş

Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde bulunan Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre bir öğretmen, zihinsel engelli öğrencisinin üzerine sprey sıktı. G.Ç. adlı kadın öğretmenin bu tavrı tepkiyle karşılandı. Şikayet üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2 aylık stajyer öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı. 

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, zihinsel engelli öğrenciye kötü muamelede bulunduğu iddia edilen stajyer öğretmen hakkında soruşturma başlatıldığını belirterek, "İnşallah olayı en kısa ve en güzel sürede, en iyi şekilde aydınlatacağız. Ve bu olayla ilgili eğer bir aksaklığı olan varsa, bir sorun olan durum varsa da gereği yapılacak. Olayı biz sözlü olarak okuldan öğrendiğimize göre bu öğrencimizin engelli bir öğrenci olduğu ve zaman zaman altına kaçırdığı, bundan dolayı temizlik yapıldığı, temizlikten sonra da değişik şekillerde kokuyu önlemek için parfüm amaçlı bir koku sıkıldığı şeklinde, ama bu bize şu anda söylenen. Müfettişlerimiz konuyu araştıracak. Hızlı bir şekilde sonuçlanacak" diye konuştu. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş'tan Babel'e resmi teklif

SONRAKİ HABER

İlkay Gündoğan sezonu kapattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...