16 Aralık 2016 10:03

Cinsel istismar tutuklusu cezaevinde ölü bulundu

Adana'da, 11 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulduğu suçlamasıyla tutuklanan 56 yaşındaki Salih Bolat, cezaevinde ölü bulundu.

Paylaş

Yaşları 8 ile 12 arasında değişen erkek çocuklarına cinsel istismarda bulunmak suçlamasıyla tutuklu bulunan Salih Bolat, tutulduğu cezaevinde ölü bulundu. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden ve cezaevine konulan Bolat, dün akşam saatlerinde cezaevindeki koğuşun banyosunda fanilayla demir parmaklıklara asılı bulundu.

İntihar ettiği değerlendirilen Bolat'ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ERKEK ÇOCUKLARINA İSTİSMARI İTİFAF ETMİŞTİ

Bolat’ın tutuklandığı süreç polise Bolat’ın evine çok sayıda erkek çocuğunun girip çıktığı ihbarı üzerine başlamıştı. Polis, Bolat'ın motosiklete bindirme, Seyhan Baraj Gölü’nde çocuklara yüzme öğretme ve harçlık verme bahanesiyle kandırıp arkadaş olduğu ve daha sonra evine getirdiğini belirledi. Ayrıca Bolat’ın evde çocukları istismar ettiği bunu da videoya çektiği tespit edildi. Bu tespitler üzerine evde çocuklar olduğu sırada baskın yapıldı.

Yaşları 8 ile 12 arasında değişen erkek çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen Salih Bolat, 26 Eylül'de gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden ve "Ben hastayım, cezaevinde fazla yaşamam, kendimi öldürürüm" diyen Bolat, mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Hesap bilgileri çalınan Yahoo kullanıcıları ne yapmalı?

SONRAKİ HABER

Metallica'dan şarküteride Enter Sandman

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...