16 Aralık 2016 08:28

Ayşenur Arslan: Hüsnü Mahalli yoksa, programı bırakıyorum

‘Medya Mahallesi’ sunucusu Ayşenur Arslan, Gazeteci Hüsnü Mahalli’nin tutuklanmasına tepki göstererek, programı bırakacağını açıkladı.

Paylaş

Gazeteci Ayşenur Arslan, Halk TV’de sunucusu olduğu programın düzenli konuklarından Hüsnü Mahalli'nin tutuklanmasına tepki gösterdi. Medya Mahallesi’ni sunan Arslan, “Gerçekten artık 'mış' gibi yapamayacağım. Hüsnü içerideyken gazetecilik yapamayacağım. Normalmiş gibi yapamayacağım. Program yapamayacağım" dedi.

Bugünkü programına tek başına çıkan Ayşenur Arslan, programın hemen öncesi sosyal medya hesabında “Stüdyoda tek başına” mesajını paylaştı.

 

 

Gazeteci Hüsnü Mahalli’nin "Cumhurbaşkanı'na hakaret" ve "Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret" iddiasıyla tutuklanmasına tepki gösteren Arslan  programın sonunda gazetecilik yapamayacağını, programı bıraktığını şu sözlerle duyurdu:

“Gerçekten artık mış gibi yapamayacağım. Hüsnü içerideyken gazetecilik yapamayacağım. Normalmiş gibi yapamayacağım. Program yapamayacağım. Her şey normal gibi nasıl yaparım. Bazen de bağırmak için feryat etmek için susmak gerekiyor.” (MEDYA SERVİSİ)

{{299893}} 

ÖNCEKİ HABER

SDG, Rakka'nın batısında ilerliyor

SONRAKİ HABER

Suriye devlet televizyonu: Tahliyeler askıya alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...