14 Aralık 2016 18:46

Yatağan'da yangın: 13 kişi yaralandı

Muğla Yatağan’da sanayi sitesinde çıkan yangın nedeniyle 2’si ağır 13 kişi yaralandı.

Paylaş

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, sanayi sitesinde bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 4 işyeri zarar gördü, 2'si ağır 13 kişi de yaralandı.

Akşam saatlerinde Muğla-Aydın Karayolu üzerinde bulunan sanayi sitesindeki madeni yağ ve iş makineleri yedek parçaları satan işyerinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İşyerinden çıkan alevleri görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın sırasında işyerinde bulunan Zülküf Akarsu (42) ve Serkan Arslan (31) ağır yaralandı.

Yangında yaralanan ve dumandan etkilenen Zülküf Akarsu, Serkan Arslan, Sultan Gamze Özenç, Derya Çolak, Ali Sertaş, Murat Ölmez, Yusuf Atdağ, Mehmet Nuri Ermiş, Mutlu Süllü, Cafer Kaloğlu ve ismi belirlenemeyen 3 kişi sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne kaldırıldı.

Burada tedaviye alınan yaralılardan vücutlarında ağır yanıklar olan Akarsu ve Arslan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Dört işyerinin zarar gördüğü yangın ekiplerin yoğun çalışmasıyla söndürülürken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi amacıyla soruşturma başlatıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Merkel'den Putin'e 'Halep' çağrısı

SONRAKİ HABER

Beşiktaş, Kayserispor'u 2-1 yendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...