14 Aralık 2016 12:18

Galatasaray, Erzincan'da 1-1 berabere kaldı

Galatasaray Türkiye Ziraat Kupası grup maçlarında Anagold 24 Erzincanspor ile oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kaldı.

Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu maçında 24 Erzincaspor sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Galatasaray'ın yedek ağırlıklı kadroyla çıktığı maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Sarı kırmızılı ekip Josue'nin golüyle 50. dakika 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım bu golden 7 dakika sonra  Cebrail'in ayağından gelen penaltı golüyle maçta 1-1'lik eşitliği yakaladı.

Maçta başka gol olmadı iki takım da sahadan 1 puanla ayrıldı.

2'NCİ DEFA 3 BÜYÜKLERLE OYNADI

Erzincan, tarihinde 2'nci defa 3 Büyükler'den birini daha ağırladı. 12 Ağustos 1989'da Fenerbahçe'yi konuk Erzincanspor, 2'nci Lig'de oynadığı dönemde sarı lacivertli takımla özel maçta karşılaştı. Fenerbahçe, maçta Erzincanspor'u 10-3 mağlup etti. Erzincanspor ise 2 sezon önce faliyetini durdurdu.l

İLK RESMİ MAÇ GALATASARAY'LA

Galatasaray karşılaşması ise Erzincan'da 3 Büyükler'in konuk edildiği ilk resmi maç niteliğini kazandı. 3'üncü Lig takımı olan Anagold 24Erzincanspor, kupada eşleşme sonucu Galatasaray'ın rakibi oldu.

TRİBÜNLER TAMAMEN DOLDU

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Anagold 24Erzincanspor-Galatasaray karşılaşması, 6000 kişilik 13 Şubat Şehir Stadyumu'nda oynandı. Seyirciler, tribünleri tamamen doldurdu.

EKSİ 7'DE OYNANDI

Müsabaka soğuk bir havada oynandı. Takımlar, sıfırın altında 7 derecede top koşturdular. Müsabaka sırasında rüzgarın da etkili olduğu dikkati çekti.

TAKIMLAR STADA 12.30'DA GELDİ

Galatasaray ve ev sahibi  Anagold 24Erzincanspor, stada saat 12.30 sıralarında geldi. Takımlar, bir süre sonra sahaya çıkarak ısındı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İhracat ve ithalat azalmaya devam ediyor

SONRAKİ HABER

Gaydalı: Bitlis'te DBP'li belediye bırakılmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...