30 Mayıs 2012 10:21

‘Türkiye böyle bir seviyesizlikle karşılaşmadı’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, yaptığı yazılı açıklamada AKP Hükümetini eleştirdi.Toprak, “AKP’nin en tepesindeki adamdan bakanlarına, genel başkan yardımcılarından milletvekillerine kadar Türk siyaseti hiç bu kadar seviyesiz, düzeysiz, aşağılayıcı bir üslupla karşılaşmadı” dedi.‘DEĞER

‘Türkiye böyle bir seviyesizlikle karşılaşmadı’
Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, yaptığı yazılı açıklamada AKP Hükümetini eleştirdi.
Toprak, “AKP’nin en tepesindeki adamdan bakanlarına, genel başkan yardımcılarından milletvekillerine kadar Türk siyaseti hiç bu kadar seviyesiz, düzeysiz, aşağılayıcı bir üslupla karşılaşmadı” dedi.

‘DEĞERLERİ KİRLETİYOR’

Açıklamada, “AKP’nin bu topluma verdiği en büyük zarar, ne yaptığı özelleştirme talanı, ne milleti din, dil, mezhep olarak ayrıştırması ne de ülkeyi komşularıyla savaş aşamasına getirmesidir. En büyük zarar bu milletin bütün değerlerini kirletmesidir” denildi.

Toprak açıklamasında şunları söyledi: “Bu kadar tahammülsüz, bu kadar izansız bir yaklaşım bu ülkeye ve onun taşıyıcısı olduğu değerlere yakışmamaktadır. Bütün dinlerin, kültürlerin, medeniyetlerin, dillerin karşılaştığı ve bu kadar çok insani değerin üretildiği bir coğrafyada insani söylemden bu kadar uzak bir yönetim hiçbir zaman bu ülkeyi yönetmedi.” (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Çapa direnişi 100. gününde

SONRAKİ HABER

HES'ler ülkenin baş belası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...