13 Aralık 2016 00:49

Kıyıya vuran nesne görenleri şaşırttı

Yeni Zelanda'nın en kalabalık bölgesi olan Auckland'de karaya vuran devasa boyuttaki nesne, görenleri şaşırttı.

Paylaş

Yeni Zelanda'nın en kalabalık bölgesi olan Auckland'de karaya vuran devasa boyuttaki nesne, görenleri şaşırttı. Yeni Zelanda’da geçen ay yaşanan 7.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, deniz tabanı en az iki metre yukarı çekilmişti.

Daily Mail gazetesinin haberine göre; Yeni Zelanda’da yaşayan Melissa Doubleday adlı bir kadın, Auckland’in yakınlarındaki Muriwai Plajı’ndan arabayla geçtiği sırada, kıyıda garip bir görüntüyle karşılaştı.

Doubleday, uzaktan gördüğü garip nesneyi ilk bakışta kıyıya vuran ölü bir balina sandı. Fakat ilginç görüntüye biraz daha yaklaştığında, kaya midyeleriyle ve okyanus suyunun sürüklediği ağaç dallarıyla kaplı büyük bir cisim olduğunu fark etti.

Yeni Zelanda’da geçen ay yaşanan 7.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, deniz tabanı en az iki metre yukarı çekilmiş ve kıyıda ortaya çıkan ilginç manzaralar herkesi şaşırtmıştı.

Bilim insanları deniz tabanı seviyesinin yaklaşık iki metre yüzeye yaklaştığını ve böyle bir görüntüyle daha önce hiç karşılaşmadıklarını ifade etmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul'un göbeğinde futbolcuları dövdüler!

SONRAKİ HABER

İtalya'da isim değişti, anlayış aynı kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...