12 Aralık 2016 11:55

İçişleri Bakanı Soylu: Hesabı acımasızca sorulacaktır

İçişleri Bakanı Soylu, Bayrampaşa Çevik Kuvvet'i ziyaretinde, ‘Bu arkadaşlarımızın kanı yerde kalmayacak, hesabı acımasızca sorulacaktır' dedi.

Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ziyaretinde “Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler, acaba Türkiye’yi bu alçak ve menfur saldırılarla belki başka bir noktaya getirebileceğini aklından geçirenlere cevabımız önümüzdeki günlerde çok net ve açık olacaktır. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Ama omuz omuza kararlılıkla biliniz ki her evden sizin için dua yükseliyor” dedi.

Hayatını kaybedenlerin kanının yerde kalmayacağını söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, “O arkadaşlarımızın kanı yerde kalmayacaktır. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Bunun hangi destekçisi olursa olsun, dışardakiler ve içerdekiler hesabı acımasızca sorulacaktır. Demokrasi ve hukuk devleti bizim rehberimizdir, buradan hiç ayrılmadık ama sivil toplum örgütlerine sığınarak, siyasi partilere sığınarak, öbür taraftan bir takım sözde hukuk adamlarına sığınarak, medyadaki o kendilerini savunanlara sığınarak mesafe alamayacaklarını herkesin bilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Soylu: “Bilmenizi istiyorum, bin yıldır biz bu coğrafyadayız ve bin yıldır bizim bu coğrafyada egemenliğimiz sarsmak istiyorlar. Ancak biz kenetlenir, bir arada olur, birbirimizle omuz omuza verir mücadele edersek, bizim üzerimize plan yapanlara niçin plan yapılmayacağını en güzel şekilde gösteririz. Herkesin bir hesabı var ama cenabı Allah’ın da bir hesabı var bunan inanıyoruz. Yolunuz açıktır, yolunuz aydınlıktır. Bunları tükenişlerinde yok edeceğiz, hep birlikte yok edeceğiz. Korku, ürkmek, geri adım atmak bize değildir, akıl, cesaret, adalet, şefkat ve milletimizin beklentilerini yerine getirmek de bizedir” diye konuştu. (ANKA)
 

ÖNCEKİ HABER

UEFA Avrupa Ligi eşleşmeleri belli oldu

SONRAKİ HABER

CHP MYK'sinden Beşiktaş saldırısı açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...