12 Aralık 2016 10:15

CHP'li Mücahit Avcı gözaltına alındı

CHP'li Sosyal Medya Danışmanı Mücahit Avcı, Beşiktaş'taki bombalı saldırılara ilişkin attığı tweet gerekçe gösterilerek gözaltına alındı.

Paylaş

CHP'li Sosyal Medya Danışmanı Mücahit Avcı gözaltına alındı.

Beşiktaş'taki bombalı saldırıların ardından attığı bir tweet nedeniyle gözaltına alındığını belirten Avcı, "Ülkede terör istihbaratı değerlendirilmeyip, aktrollerin ihbarları değerlendirildiği için gözaltına alındım. Bir müddet görüşemeyebiliriz. Bu devran böyle gitmez! Gözaltına alsanız da, idam sehpaları kursanız da size Türkiye Cumhuriyeti'ni yıktırmayacağız" diye yazdı.

CHP: MÜCAHİT AVCI İLE KURUMSAL İLİŞKİMİZ YOK

CHP İstanbul İl Başkanlığı sosyal medya paylaşımından gözaltına alınan Mücahit Avcı’nın CHP ile kurumsal bir ilişkisi olmadığını belirtti. 

İl başkanlığının açıklamasında şunları ifade edildi: “Beşiktaş’taki terör saldırıları sonrasında sosyal medya platformu Twitter’dan yaptığı açıklamalar nedeniyle bugün gözaltına alınan Mücahit Avcı’nın CHP ile kurumsal bir ilişkisi yoktur. Adı geçen şahsın 2014 Yerel Seçimleri’nde bazı belediye başkan adaylarına şahsi sosyal medya danışmanlığı görevinde bulunduğu belirlenmiştir.  İnternet medyasına “CHP’nin sosyal medya danışmanı” şeklinde yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Anayasa değişiklik teklifi komisyona gönderildi

SONRAKİ HABER

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 eşleşmeleri belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...