11 Aralık 2016 17:35

AKP Genel Başkan Yardımcısı: Terör son derece azaldı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Aktay, Beşiktaş'ta 38 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası 'Türkiye'de terör son derece azalmış durumda' dedi.

Paylaş

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Beşiktaş’ta TAK'ın gerçekleştirdiği ve 38 kişinin yaşamını yitirdiği saldırılardan sonra katıldığı bir televizyon programında “Emin olabilirsiniz ki terör şu anda son derece azalmış durumda” dedi.

Cumhuriyet’in haberine göre, AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, CNN Türk'te bir programa katılarak saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aktay, "Suriye'de ve Türkiye'de yürütülmekte olan son derece başarılı güvenlik operasyonları karşısında geriletmiş gibi bir durum var. Bunu amaçlamış durumdalar. Emin olabilirsiniz ki terör şu anda son derece azalmış durumda. Bu kadar etkili ve büyük bir eylem yapmış olmaları güçlerini göstermiyor. Bilakis ne kadar zayıflamış olduklarını gösteriyor. Düşünün artık halka kendilerini beğendirmek, taban bulmaktan yana umutlarını tamamen koparmış durumdalar. Artık intikam eylemleri yapıyorlar" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İbadi: Musul'da zafer yakın

SONRAKİ HABER

Erdal Eren geçmiş değil gelecektir, gençlik Erdal'ın yolunda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...