30 Mayıs 2012 03:33

Doğalgaz boru hattında büyük patlama!

Sarıkamış İlçesi’nde doğalgaz boru hattında meydana gelen büyük bir patlamanın ardından, yangın çıktı. Çevredeki yurttaşlar, alevlerin 20 metreye kadar yükseldiğini bildirdi.Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde doğalgaz boru hattında şehir merkezine yakın bölgeden geçen doğalgaz boru hattında saat 20.

Doğalgaz boru hattında büyük patlama!
Paylaş


Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde doğalgaz boru hattında şehir merkezine yakın bölgeden geçen doğalgaz boru hattında saat 20.30 civarında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın neden meydana geldiğine ilişkin bilgi alınamazken, ilçe halkı alevlerin 20 metre kadar yükseldiğini belirtiyor. Bazı yurttaşlar, yangının şehir merkezine de sıçrama tehlikesine karşı evlerini boşaltıp, arabalarla uzaklaşmaya çalıştığı belirtiliyor. Yetkililer yangına henüz müdahale edemezken, sabotaj ihtimaline karşı alarma geçitti. Olay yerine, çevre il ve ilçelerden itfaiye ve sivil savunma ekipleri gönderildi.

Patlama ve yangında yaşamını yitirenlerin olup olmadığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Patlamada “sabotaj” ihtimali üzerinde de duruluyor. (KARS)

ÖNCEKİ HABER

'Kürtaj Uludere'den de beter'miş!

SONRAKİ HABER

Tek kişi ekmeğinden olursa eylem devam eder

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...