30 Mayıs 2012 09:54

'Kürtaj Uludere'den de beter'miş!

Başbakan'ın "Her kürtaj bir Uludere'dir" açıklaması sonrası başlayan kürtaj seferberliği hızlanarak devam ediyor. Recep Akdağ, "Kürtaj tamamen yasaklanabilir" derken TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl kürtajın Uludere'den de beter bir şey olduğunu öne sürdü. Erdöl'ün Uludereliler

'Kürtaj Uludere'den de beter'miş!
Paylaş

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, medya genel yayın yönetmenleriyle buluştuğu yemekte kürtaj konusuna değindi. "Kürtaj cinayettir tanımına katılıyorum" diyen Akdağ, tıbbi gereklilikler dışında kürtajın tamamen yasaklanabileceğini söyledi. Akdağ, "10 haftalık bebek artık yaşayan bir organizmadır, çünkü kalp atımları var. Karar bilim rehberliğinde verilecek siyasi bir karardır. Kadın örgütleri tüm Türk kadınlarını temsil etmiyor. Ben yaşam hakkından yanayım bir kadın örgütü yaşam hakkından da seçim hakkından da yana olabilir. Kürtaj tıbbi gereklilikler hariç ,gerekirse tamamen yasaklanabilir" dedi.

TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl ise, kürtaj tartışmalarıyla ilgili NTV'ye konuştu. Erdöl, "Kürtaj Uludere'den de beter" dedi.

Düzenlemeye son şeklini verecek olan TBMM Sağlık Komisyonu'nun başkanı Cevdet Erdöl, "Uludere'de bir çatışma ortamı var, terörist zannedilerek bombalanan insanlar var. Anne karnında ise tamamen masum bir yavru var, bu Uludere'den de beter bir iş" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bir çocuk savaş uçaklarını tanıyabiliyorsa…

SONRAKİ HABER

Doğalgaz boru hattında büyük patlama!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa