11 Aralık 2016 11:41

Başsavcılık: Saldırıyla ilgili 13 gözaltı var

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Beşiktaş'ta dün meydana gelen bombalı saldırılara ilişkin 13 kişinin gözaltında alındığını açıkladı.

Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Beşiktaş'ta dün meydana gelen bombalı saldırılara ilişkin 13 kişinin gözaltında alındığını, ayrıca sosyal medyada paylaşımda bulunan 3 kişinin de gözaltına alındığı açıkladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı yazılı açıklamada "10 Aralık 2016 tarihinde saat 22.00 sıralarında Beşiktaş Arena Stadı yakınlarında Türkiye Cumhuriyeti Devletini hedef alan terör saldırısıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında 13 şüpheli gözaltına alınmıştır. Soruşturmada olayın tüm fail ve bağlantılarının ortaya çıkarılabilmesi yönünde genişletilerek sürdürülmektedir. Bununla birlikte terör saldırısıyla ilgili basın yayın yolu ile ya da sosyal medyada platformlarında terörü ve terör örgütlerini övücü mahiyette, terör örgütlerinin propagandasına hizmet eden,terörü meşru gösteren, terörle mücadele edenleri hedef gösteren haber, yorum ve paylaşımlar takip edilmekte olup, bu konuda yürütülen soruşturma kapsamında şu ana kadar 3 şüpheli gözaltına alınmıştır, bir kısım şüphelilerin yakalanması çalışmalarına ise devam edilmektedir " denildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

‘Hiçbir neden insan hayatından önemli değildir’

SONRAKİ HABER

Davut Özer'in soruşturmasında 'daimi arama' kararı verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa