11 Aralık 2016 10:40

Zonguldak'ta Eğitim Sen ile dayanışma gecesi düzenlendi

Eğitim Sen Zonguldak Şubesi tarafından düzenlenen dayanışma gecesine çok sayıda sendika ve kitle örgütü temsilcisi katıldı.

Paylaş

Eğitim Sen Zonguldak Şubesi, Maden Mühendisleri Odası Fener Lokalinde dayanışma gecesi düzenledi. Geceye Eğitim Sen üyelerinin yanı sıra Eğitim Sen üyesi emekli öğretmenler, açığa alınan ve ihraç edilen KESK’e bağlı sendikaların yönetici ve üyeleri, maden işçileri,  Zonguldak Demokrasi Platformu Sözcüsü Erdoğan Kaymakçı, KESK Zonguldak Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Erkut Alacalı, KESK’e bağlı sendikaların şube başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda siyasi parti temsilcisi katıldı. 

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Tupcu ve Eğitim Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca’nın dayanışma mesajları gönderdiği gecede konuşan Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Orhan Yılmaz, Eğitim Sen'in tüm saldırılara rağmen örgütlü mücadeleyi kesintisiz sürdürdüğünü belirterek “Eğitim Sen olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da doğruları söylemeye devam edeceğiz.” dedi. 1990’lı yıllarda Eğitim İş ve Eğitim Sen’in eski Zonguldak Şube Başkanlarından ve KESK kurucularından Nuri Genç ile ilköğretim müfettişlerinden Necati Göktaş da yaptıkları konuşmalarda Eğitim Sen ile dayanışma mesajları vererek örgütü mücadelenin önemine vurgu yaptılar. 

Gecede Eğitim Sen üyesi emekli öğretmenlere ve Eğitim Sen’e destek olanlara plaket verildi. Gecede şiir ve müzik dinletisiyle yapıldı. (Zonguldak/Evrensel)
 

ÖNCEKİ HABER

Bit pazarında işler durdu

SONRAKİ HABER

Erdoğan: Daha ağır bedeller ödeyecekler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...