11 Aralık 2016 09:18

Yüksekdağ’dan Parti Meclisi’ne mesaj

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Parti Meclisi'ne mesaj gönderdi: Korku imparatorluğunu dize getireceğiz.

Paylaş

HDP Parti Meclisi AKP-MHP ortaklığıyla sunulan Anayasa değişiklik teklifini ve siyasal gelişmeleri değerlendirmek üzere parti genel merkezinde toplandı.

Toplantıda HDP EŞ Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın mesajı okundu. Yüksekdağ’ın mesajında “Bizi hapsedebilirler ama demokrasi, özgürlük ve barış hayalerimizi, mücadelemizi hapsedemezler, engelleyemezler, yenemezler. Biz içerde olabiliriz, ama ideallerimiz ve düşüncelerimiz hayatın ve mücadelenin tam içinde, sokakta ve her yerde yaşamaya/yaşatılmaya, güçlenmeye, büyümeye devam ediyor ve edecek. Çünkü biz zulme, zorbalığa, faşist baskılara asla teslim olmayanlarız, sonuna kadar direnenleriz” ifadeleri yer aldı.

OHAL’e karşı yürütülen kampanyaya değinen Yüksekdağ, “7 Haziran'da başardık, 1 Kasım'da başardık, şimdi de başaracağız. OHAL kampanyamız dar anlamda OHAL yasalarının ve KHK düzeninin son bulmasıyla sınırlı değildir. Bu mücadele ve direniş çizgisi, tam ve gerçek demokrasiyi, özgürlüğü kazanma davamızın yeni bir eşiği ve aşamasıdır. OHAL kampanyamızla faşist karanlığı yarıp geçeceğiz, korku imparatorluğunu dize getireceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Devlet Tiyatroları oyun ve turneleri iptal etti

SONRAKİ HABER

İsveç’in ilk cemevi açılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...